dorin-cira-smallDorin Cîra – In cei peste 12 ani de activitate in domeniul auto am avut ocazia de a lucra cu majoritatea producatorilor auto sau de suprastructuri si am putut analiza care sunt punctele esentiale in alegerea unei caroserii si care sunt cei mai calitativi producatori de materiale din domeniu. Astfel, in 2012, am decis infiintarea societatii Fabrica de Carosari, care se doreste a fi noul etalon de calitate pe domeniul productiei de caroserii. Sunt absolvent al Institutului de Stiinte Economice si am continuat specializarea cu un Master in Drept si Relatii Internationale. Business-ul este pasiunea mea alaturi de Arhitectura si Sporturi extreme.

cira-vesnaVesna Cîra – Dupa o activitate de peste 16 ani intr-o societate multinationala in care am avut ocazia de a ma confrunta cu toate categoriile de riscuri financiare ale pietei, am decis ca este cazul sa pun in aplicare toata experienta acumulata si sa imi aduc aportul la dezvoltarea unei societati cu capital privat integral romanesc. Dorinta mea este ca Fabrica de carosari sa devina noul etalon pentru societatile din domeniu iar Motto-ul „Pleasure for perfection” sa fie sinonim cu numele societatii in mintea oricarui client sau colaborator. Sunt pasionata de gatit si am o placere deosebita pentru design interior.

Mădălin Mustăţea – Inca de la infiintarea firmei am fost convins ca este vorba de o activitate de viitor si am decis sa imi unesc cariera si sa contribui la brandul Fabrica de carosari astfel ca am fost primul angajat al acestei firme. Dorinta mea este ca Fabrica de carosari sa devina No. 1 in acest  domeniu si sa seteze reperul de calitate pe piata caroseriilor.

dorin-mihailDorin Mihail – Cercetarea si proiectarea sunt cele doua pasiuni ale mele asa ca am decis sa impartasesc experienta mea acumulata in ultimii peste 20 ani pe acest domeniu si sa ajut la consolidarea brandului „Made in Romania” in cadrul societatii Fabrica de carosari, care vrea sa devina etalonul calitatii pe domeniul productiei de caroserii. Cand nu ma preocup de cercetare si proiectare, imi petrec timpul alaturi de nepotelul meu sau fac plimbari cu bicicleta.

Alexandru Neculăesei – Fiind absolvent al unei Facultati cu profil tehnic si pasionat de proiectare, mi s-a parut cea mai buna solutie sa imi aduc aportul la intarirea pozitiei firmei Fabrica de carosari pe piata din Romania prin proiectele pe care le realizam. Imi doresc ca, cu ajutorul echipei de proiectare sa asiguram cele mai bune solutii constructive pentru clientii nostrii si sa furnizam KIT-uri si caroserii de calitate atat in Romania cat si pe alte piete din Europa.

Alatura-te echipei noastre!