DESPRE NOI

Fabrica de Carosari si-a inceput activitatea in anul 2012, unul dintre cei mai sumbri ani pentru industria auto, an care, dupa o usoaracrestere a vanzarilor in 2011, si-a continuat declinul generat de criza economica pe o curba si mai descendenta.

Cuvantul de ordine in toate discutiile era „Pret Mic”, nemaiexistand un criteriu calitativ in alegerea solutiilor de carosare. Cu toate acestea, societatea noastra nu a renuntat la folosirea celor mai calitative materiale in realizarea caroseriilor si datorita acestui lucru, si-a mentinutpozitia de lider pe piataproducatorilor de caroserii din zona de vest a tarii.

Toate acestea se datoreazacalitatii de top a materialelor folosite. Lucram doar cu furnizori care sunt lideri pe domeniile lor iar materialele folosite sunt din gama premium, fara a se face nici un rabat de la calitate.

Profilele folosite de Fabrica de Carosari sunt in proportie majoritara din Aluminiu care asigura o sarcina utila superioara, viataindelungataconstructiei realizate si un design extrem de atractiv. Credem cu tarie ca “FutureBelongsto Aluminium”.

Colaborarea indelungata cu producatorii de profile din Aluminiu din Italia a dus la nasterea unui nou business – productia de RAMPE PROFESIONALE DIN ALUMINIU. Suntem in acest moment singurul furnizor din Romania care asigura o gama completa de Rampe din Aluminiu cu capacitate de incarcare de la 180 kg pana la 50 tone.

In domeniul productiei de caroserii suntem un carosier complet care asigura absolut toate categoriile de structuri pentru autovehicule comerciale pana in 7,5 tone SMA si majoritatea structurilor pentru vehiculele peste 7,5 tone.

Datorita cerintelorclientilor venite din diverse zone ale tarii am decis sa ne extindem reteaua de puncte de lucru pentru a acoperi toata tara. Astfel, in acest moment activam in Timis, Bucuresti si Brasov si zonele limitrofe. In scurt timp vom deschide puntele de lucru din Cluj si Iasi si vom putea oferi aceleasi Suprastructuri si Servicii gama PREMIUM in toata Romania.

Fabrica de carosari SRL
Pleasure for Perfection

Certificate si autorizari

Vezi echipa noastra