Fabrica de carosari este reprezentant autorizat ai catorva producatori de echipamente hidraulice din Europa:

Sigla_1siglaAnteo

 – Automacarale PM Group Italia, de la cele din gama Light ce se pot monta pe autoutilitare de 3,5 tone si nu necesita avizare ISCIR si pana la gama HEAVY. Asiguram piese si service in garantie si post-garantie pentru macaralele PM Group.

Hook-lift / Abrollkipper, Skip-loader / Multibena marca MEC / Busi Group Italia. Suntem reprezentantii directi ai producatorului Italian BUSI GROUP care acopera toata gama de echipamente pentru municipalitati sau salubrizare, de la hook-lifturi, macarale, bene basculabile, remorci, semiremorci, echipamente interschimbabile, vehicule si containere pentru salubrizare pana la echipamente specializate realizate dupa cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Lifturi / Platforme autoridicatoare marca ANTEO Italia. Lifturile marca ANTEO sunt prezente pe piata din Romania de multi ani si si-au demonstrat fiabilitatea si eficienta in tot acest timp. Societatea noastra este reprezentant direct al producatorului Italian si va ofera lifturi din gama Light ce se pot monta pe autoutilitare mici, pe van-uri, lifturi pentru persoane cu dizabilitati, pana la cele ce se monteaza pe camioane de mare tonaj. Asiguram toata gama de piese de schimb si accesorii pentru aceste lifturi.