dorin-cira-smallDorin Cîra – In cei peste 12 ani de activitate in domeniul auto am avut ocazia de a lucra cu majoritatea producatorilor auto sau de suprastructuri si am putut analiza care sunt punctele esentiale in alegerea unei caroserii si care sunt cei mai calitativi producatori de materiale din domeniu. Astfel, in 2012, am decis infiintarea societatii Fabrica de Carosari, care se doreste a fi noul etalon de calitate pe domeniul productiei de caroserii. Sunt absolvent al Institutului de Stiinte Economice si am continuat specializarea cu un Master in Drept si Relatii Internationale. Business-ul este pasiunea mea alaturi de Arhitectura si Sporturi extreme.

 

cira-vesnaVesna Cîra – Dupa o activitate de peste 16 ani intr-o societate multinationala in care am avut ocazia de a aprofunda cele mai diverse tehnici de marketing si comunicare, am decis ca este cazul sa pun in aplicare toata experienta acumulata si sa imi aduc aportul la dezvoltarea unei societati cu capital privat integral romanesc. Dorinta mea este ca Fabrica de carosari sa devina noul etalon pentru societatile din domeniu iar Motto-ul „Pleasure for perfection” sa fie sinonim cu numele societatii in mintea oricarui client sau colaborator. Sunt pasionata de gatit si am o placere deosebita pentru design interior.

 

dorin-mihailDorin Mihail – Cercetarea si proiectarea sunt cele doua pasiuni ale mele asa ca am decis sa impartasesc experienta mea acumulata in ultimii peste 20 ani pe acest domeniu si sa ajut la consolidarea brandului „Made in Romania” in cadrul societatii Fabrica de carosari, care vrea sa devina etalonul calitatii pe domeniul productiei de caroserii. Cand nu ma preocup de cercetare si proiectare, imi petrec timpul alaturi de nepotelul meu sau fac plimbari cu bicicleta.

Alatura-te echipei noastre!