DESPRE NOI

 

Fabrica de Carosari si-a inceput activitatea in anul 2012, unul dintre cei mai sumbri ani pentru industria auto, an care, dupa o usoara crestere a vanzarilor in 2011, si-a continuat declinul generat de criza economica pe o curba si mai descendenta.

Cuvantul de ordine in toate discutiile era „Pret Mic”, nemaiexistand un criteriu calitativ in alegerea solutiilor de carosare. Cu toate acestea, societatea noastra nu a renuntat la folosirea celor mai calitative materiale in realizarea caroseriilor si datorita si activitatilor conexe de vanzari de camioane prin RomTrucks, si-a mentinut pozitia de lider pe piata producatorilor de caroserii din zona de vest a tarii.

Toate acestea se datoreaza calitatii de top a materialelor folosite. Lucram doar cu furnizori care sunt lideri pe domeniile lor iar materialele folosite sunt din gama premium, fara a se face nici un rabat de la calitate.

Profilele folosite de Fabrica de Carosari sunt din aluminiu care asigura o viata indelungata constructiei realizate si un design extrem de atractiv.

In fapt, intreaga constructie a sasiului si traverselor este ca un LEGO, se monteaza si demonteaza extrem de usor, folosindu-se in special elemente de prindere mecanica a diferitelor piese componente, lucru care da posibilitatea modificarii ulterioare a acestei structuri fara nici un efort suplimentar si fara a fi necesare operatii de gaurire sau sudura.

Certificate si autorizari

Vezi echipa noastra